Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /ha/www/data/teddy/www/news.php:4) in /ha/www/data/teddy/www/maincore.php on line 186
Elektromos kazánok - Hírek
322,964 egyedi látogató
Navigáció
Főoldal
Elérhetőségek
Árajánlatkérés
Megrendelés

Az elektromos kazánról
Beépítési lehetőségek
Padlófűtés

Saunier Duval (ÚJ)
A kazánról

AEG Kazán
AEG elektromos kazán

KOSPEL Kazánok (ÚJ)
A kazánról
Beépítési lehetőségei
EKCO.L1...z típus
EKCO.M1...z típus
EKCO.T 30-48kW Ipari
Ipari elktromos kazán

Villanyszerelés
Villanyszerelés

További elektromos fűtések
Több elektromos fűtés
Elektromos infrapanelek

Munkavédelem
Szolgáltatásaink

Villamos mérések
Érintésvédelem
Tűzvédelem
Villámvédelem

Üdvözlet

Az elektromos kazánok nagyon kényelmes fűtési technológiát biztosítanak otthonunk számára. Sok rétűek és igen megbízható működés jellemzi őket. Ma már az elektromos kazánok kínálatában minden olyan funkció és paraméter megtalálható ami egy más forrásenergiájú (fa, vegyes, gáz, stb) készüléknél.
Az elektromos kazánok üzemeltetési költsége, köszönhetően a kitűnő technikának és energiatakarékosságának bátran felveszi a versenyt más rendszerű kazánok üzemeltetési költségével.
Nyugodtan kijelenthetjünk, hogy ezen kazánok működtetési költsége nem drága. Több változatban és több rendszerre tudjuk őket ajánlani. Ezen az oldalon segítséget szeretnénk nyújtani Önnek, legyen akár szakember vagy felhasználó, mielőtt eldönti a fűtés módját és technikáját.Az elektromos központi kazánok alkalmasak mind lakások mind többlakásos házak fűtésére melyeket padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel szereltek fel.

Az elektromos meleg vizes fűtés további jelentős előnye, hogy bármikor átállítható egy másik energiahordozóra. Ugyanakkor a jelenlegi fűtési rendszer olaj, gáz, vagy akár egy korszerű szilárd tüzelésű rendszer is átállítható elektromos fűtésre. További előnye, hogy teljes mértékben használható kiegészítő fűtésre vagy éppen csak kis légterek és helyiségek fűtésére.


TELEFONSZÁM VÁLTOZÁS
Tisztelt ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a következőkről:

Telefonszámunk megváltozott ezért 2014. május 15-től a +36-34-783-687-es telefonszámon érnek el minket.

Megértésüket köszönjük!
Radeco és Laing
Tisztelt ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a következőkről:

Cégünk 3 éve megszüntette a LAING kazánok (EHR, EPR, EPRW, EPRZ) forgalmazását, szervizelését valamint garanciális javítását. Nem vagyunk szerviz partnere sem forgalmazói partnere ezen típusú készülékeknek így kérjük Önöket, hogy ezen készüléktípusok közül bármilyen kérdéssel, hibajavítással, stb kapcsolatosan a forgalmazót keressék.

Kospel, Radeco kazánok tekintetében cégünk kizárólag forgalmazói státuszt lát el. A meghibásodott készülékekre vonatkozóan és garanciális időn túli javítások esetén kérjük Önöket, hogy a hivatalos szakszervizeket keressék.

Megértésüket köszönjük!
Facebook
Miért elektromos kazánnal?

Az új épületek fokozott hőszigetelése révén csak alacsony fűtési teljesítményre van szükség. Egy 6 kW-os maximális teljesítményű készülék gyakran elegendő 100 m2-es lakás fűtéséhez. Ezt az igényt jobban megéri elektromosan előállítani, mint más energiahordozójú kazánnal, mivel a legkisebb kazánok is jóval nagyobb teljesítményűek, így feleslegesen kell megfizetnünk szükségtelenül nagy beépített teljesítményt. Ezen felül a veszteségek, mint amelyek hagyományos fűtőkészülékeknél az égés kezdetekor, vagy részterheléses üzemmódnál a készenléti idő alatt lépnek fel, elektromos fűtésnél teljesen ismeretlenek. Az elektromos készülékek csak akkor fogyasztanak áramot, ha szükség van a melegre.

Az elektromos fűtés a többi fűtési rendszerrel szemben jelentős előnyöket kínál:

- alacsony beruházási költség,
- alacsony szerelési költség,
- nincs energiahordozó tárolási költség,
- nem szükséges fűtőhelyiség és tárolótér, illetve ezek más célra felhasználhatók,
- nem okoz gondot a fűtőanyag beszerzése,
- nem kell kéményt építeni és karbantartani,
- csekély a karbantartási költség, nincs szükség a kazán vagy olajtároló tisztítására,
- egyszerű meglévő házakba és lakásokba beszerelni,
- nincs rossz szag és füstgáz,
- nincs gázömlés és olajfolyás veszély.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése